Stage vacatures

Stage vacatures

Wij zijn vanaf 1 augustus 2017 op zoek naar een stagiair op de Pr & Promotie afdeling en vanaf 1 september naar een stagiair marketing

PR & Promotie stagiair: Wat ga je doen?
Vanaf augustus 2017 hebben we bij Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam een stageplaats beschikbaar voor minimaal 5 maanden ter versterking van de afdeling PR & Promotie. Nieuw Amsterdam biedt je een afwisselende, leerzame stage in een inspirerende omgeving. De stagiair zal inzicht krijgen in het functioneren van een uitgeverij en ondersteunende activiteiten verrichten bij het opzetten en uitvoeren van de promotie van de boeken, auteurs en de uitgeverij.

Taken stagiair:
De stagiair heeft een brede ondersteunende functie bij de afdeling PR & Publiciteit. Hieronder vallen o.a. het mede opzetten van promotieplannen, het schrijven van persberichten en het organiseren van boekpresentaties.


Heb je WO denkniveau, affiniteit met het boekenvak, een hands-on mentaliteit, ben je nieuwsgierig en leergierig en in staat accuraat te werken? Solliciteer dan hier of neem contact op met:

Charley Haagsma
020 - 570 61 44
chaagsma@nieuwamsterdam.nl

Marketing stagiair: Wat ga je doen?
Vanaf september 2017 hebben we bij Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam een stageplaats beschikbaar voor minimaal 5 maanden ter versterking van de marketingafdeling. Als stagiair krijg je inzicht in het functioneren van een uitgeverij en zal je ondersteunende activiteiten verrichten bij het uitvoeren van marketingplannen van de boeken, auteurs en de uitgeverij. Tot je werkzaamheden behoren o.a. het meedenken over en uitvoeren van marketingplannen, het opzetten en uitwerken van social media campagnes, het bijhouden van de websites, het schrijven en versturen van mailingen en nieuwsbrieven, (mee) organiseren van evenementen en het ondersteunen van de marketeer bij alle overige werkzaamheden. Gedurende je stage werk je nauw samen met een enthousiast team van collega's en krijg je een duidelijk beeld van het reilen en zeilen van de uitgeverij. 


Heb je affiniteit met het boekenvak en met de online / bloggerswereld, ben je handig met het maken van banners, kun je minimaal 5 maanden stage lopen en heb je een hbo- of wo-niveau, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Solliciteer hier of neem contact op met:

Catrien Noppers
020 - 570 61 44
cnoppers@nieuwamsterdam.nl