63 Ideeen voor een goed gesprek

Olivia Fane • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

63 Ideeen voor een goed gesprek is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vrouwelijke Alain de Botton: actueel en herkenbaar Waarom praten we niet meer met elkaar? Wat is er gebeurd met de urenlange conversaties, het discussiëren, filosoferen en lachen tot diep in de nacht? Naarmate we ouder worden lijken we steeds minder tijd te hebben voor een goed gesprek. Zonde! Dit boek biedt je 63 verrassende maar makkelijk toepasbare aanknopingspunten en laat je op een andere manier naar jezelf, je partner of vrienden kijken. Ieder kort hoofdstuk behandelt één onderwerp en sluit af met een reeks vragen. Over geluk bijvoorbeeld: 'Heeft geluk meer te maken met omstandigheden of met karakter?', over pesten: 'Wil je liever dat je kind pest of gepest wordt?'. '63 ideeën' biedt een verrassende blik op de onderwerpen die bepalen wie je bent en hoe je leeft. 'Dit boek is zo bijzonder en zo goed dat ik er eindeloos uit kan blijven citeren. Ondanks de openhartige, luchtige en vaak zeer geestige toon geeft het ook heel veel stof tot nadenken.', The Sunday Telegraph 'Verrassend en inventief: dit boek scherpt de geest en leidt tot discussie.', Oliver James, auteur van Affluenza 'Vol wetenswaardigheden over hoe je moet liefhebben, wat het betekent om jou te zijn en hoe je die informatie aan je dierbaren moet overbrengen.', Andrew Marschall, I Love You But I'm Not in Love with You 'Je leest dit boek in één adem uit en je zult er nog jarenlang op teruggrijpen.', The Bookseller

  - CultuurBewust.nl

Dit boek in de pers

‘Door de gemakkelijk toepasbare aanknopingspunten reikt dit boek op een geestige manier ideeën aan voor verdieping in je contacten.’ Margriet Haar boek bevat geestige en diepgaande essays met aansluitend verrassende vragen die je kunt gebruiken om er samen over na te praten.’ Happinez ‘Met lichtvoetigheid deelt Fane haar persoonlijke ervaringen met en meningen over soms zware thema’s, met aan het einde telkens een paar vragen om over door te spreken. Opdat de gesprekken herleven.’ Nederlands Dagblad ‘Dus zeg maar dag tegen je welverdiende nachtrust, want naast een kennismaking met deze openhartige Britse schrijfster, krijgt de lezer in 63 ideeën voor een goed gesprek meer dan voldoende input voor een reeks inspirerende avonden. ****’ Cultuurbewust.nl ‘63 ideeën staan er in dit boek. Ik vind ze bijna allemaal erg goed en leuk. En ja, het heeft mij ook aan het denken gezet. Gelukkig heb ik mensen in mijn omgeving waar ik wel leuke gesprekken mee kan voeren. Ik vind het een aanrader. Dat levert al stof tot discussie op. Is het waar dat er niet veel meer wordt gepraat? Neemt Internet het over?’ Boekenwurm-en-pleeg ‘Dit boek is zo bijzonder en zo goed dat ik er eindeloos uit kan blijven citeren. Ondanks de openhartige, luchtige en vaak zeer geestige toon geeft het ook heel veel stof tot nadenken.’ The Sunday Telegraph ‘Verrassend en inventief: dit boek scherpt de geest en leidt tot discussie.’ Oliver James, auteur van Affluenza ‘Vol wetenswaardigheden over hoe je moet liefhebben, wat het betekent om jou te zijn en hoe je die informatie aan je dierbaren moet overbrengen.’ Andrew Marschall, I Love You But Im Not in Love with You Je leest dit boek in één adem uit en je zult er nog jarenlang op teruggrijpen.’ The Bookseller  
Margriet  

Het boek brengt je op een grappige manier weer op weg.  
Flair  

Dit boek is zo bijzonder en zo goed dat ik er eindeloos uit kan blijven citeren. Ondanks de openhartige, luchtige en vaak zeer geestige toon geeft het ook heel veel stof tot nadenken.  
THE SUNDAY TELEGRAPH  

Haar boek bevat geestige en diepgaande essays met aansluitend verrassende vragen die je kunt gebruiken om er samen over na te praten.  
HAPPINEZ  

‘et lichtvoetigheid deelt Fane haar persoonlijke ervaringen met en meningen over soms zware thema’s, met aan het einde telkens een paar vragen om over door te spreken. Opdat de gesprekken herleven.  
Nederlands Dagblad  

Dus zeg maar dag tegen je welverdiende nachtrust, want naast een kennismaking met deze openhartige Britse schrijfster, krijgt de lezer in 63 ideeën voor een goed gesprek meer dan voldoende input voor een reeks inspirerende avonden.  
CultuurBewust.nl  


Details:

Titel63 Ideeen voor een goed gesprek
Auteur(s)Olivia Fane
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Tjadine Stheeman
ISBN9789046815724
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 136 x 21 mm.
Gewicht302 gr.