Comfort Food

Janneke Vreugdenhil • Hardcover

€ 24,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren ¿ ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt culinair columnist en journalist Janneke Vreugdenhil haar allercomfortabelste recepten en onderzoekt ze al kokend de invloed van eten op onze emoties. Over de geur van versgebakken spek in de ochtend, soep als levenselixer, de troost van roeren in een pan risotto en het verband tussen chocolade en geluk.

Dit boek in de pers

Janneke Vreugdenhil schrijft zoals ze kookt: Goddelijk lekker!  
YVETTE VAN BOVEN  

124 ongecompliceerde gerechten waar je van opknapt als het even tegenzit. Van kippensoep bij grieperigheid of chocolade bij chagrijn tot een full-fledged antikaterontbijt. Zelfs als je nergens last van hebt vergroot Comfort food de feestvreugde.  
ELLE ETEN  

Janneke kookt écht eten, voor échte mensen.  
SYLVIA WITTEMAN  

Eten om het leven te vieren, dat is het motto van dit buitengewoon fijne kookboek met heerlijke, eenvoudige gerechten die een mens gelukkig maken. Eten is emotie en dat begrijpt Janneke heel goed.  
ESTA  

Janneke en ik zitten enigszins op hetzelfde spoor. Hoe dieper ik in haar fraai uitgevoerde boek doordring, hoe meer ik van mijn eigen favorieten ontdek. [...] De gerechten zijn niet te ingewikkeld, goed geformuleerd en troostrijk.  
Het Parool  

Heerlijk geschreven, vol persoonlijke inkijkjes. [...] Eigenlijk een volkomen logisch boek dat lijkt alsof het er altijd al was.  
Trouw  

Eten, dat is vreugde en geluk, gezelligheid en samenzijn, en liefde natuurlijk. Janneke Vreugdenhil heeft dat perfect begrepen.  
NRC  


Details:

Auteur(s)Janneke Vreugdenhil
IllustratorSean Fitzpatrick
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046811443
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Afmetingen246 x 176 x 32 mm.
Gewicht1171 gr.

Recent bekeken producten