De Vermoedens Van Mr Whicher Of De Moord In In Road Hill House

Kate Summerscale • Paperback

€ 12,50

Tijdelijk niet voorradig

Reserveer

De Vermoedens Van Mr Whicher Of De Moord In In Road Hill House is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De ware Victoriaanse who-dunnit voor alle liefhebbers van true crime, literaire thrillers en fans van Charles Dickens, Arthur Conan-Doyle, Wilkie Collins en Agatha Christie

Engeland, 1860. Een lijk, een detective, een afgelegen landhuis en een verdachte familie met veel geheimen. Jack Whicher, een gevierd detective van Scotland Yard, wordt naar Road Hill House gestuurd om de moord op de driejarige kleuter Saville Kent te onderzoeken. Met hulp van een onervaren lokaal politieteam en zonder enig feitelijk bewijs, staat hij voor een schijnbaar onmogelijke taak - een van de rouwende bewoners moet de dader zijn.
De moord leidt tot nationale hysterie. De gedachte wat zich allemaal achter de gesloten deuren van zomaar een respectabele familie op het platteland kan afspelen - onbetrouwbare bedienden, opstandige kinderen, gekte, jaloezie, eenzaamheid en haat - maakt mensen angstig, maar zorgt ook voor opwinding. Iedereen heeft zijn eigen theorie over wie de moordenaar is. Net als detective Whicher.
In De vermoedens van Mr Whicher reconstrueert Kate Summerscale de feiten achter deze gruwelijke zaak. Met haar levendige vertelstem en de buitengewoon intelligente manier waarop ze het mysterie langzaam ontrafelt, heeft ze een meesterlijk boek geschreven dat leest als een thriller.

Details:

TitelDe Vermoedens Van Mr Whicher Of De Moord In In Road Hill House
Auteur(s)Kate Summerscale
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Marion op den Camp
ISBN9789046807002
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's415
Verschijningsdatum
Afmetingen231 x 151 x 35 mm.
Gewicht623 gr.