Fantoomliefde

Aminatta Forna • Paperback

€ 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Fantoomliefde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Engelse psychiater Adrian Lockheart wil afstand nemen van zijn saaie huwelijk en praktijk in Engeland. Hij gaat in het ziekenhuis van Freetown werken, waar hij wekelijks naar het meeslepende liefdesverhaal luistert van de stervende Elias Cole en diens passie voor de vrouw van zijn collega en vriend Julius. Cole is Adrians enige patiƫnt, want in Sierra Leone gelooft niemand in psychotherapie. "Je valt, je staat weer op" is er het motto. Ook de chirurg Kai, met wie Adrian bevriend raakt, praat niet over zijn nachtmerries, al trillen zijn handen door slapeloosheid. Wanneer Adrian verliefd wordt op Mamakay ontdekt hij dat de mensen om hem heen op een ingewikkelde manier met elkaar zijn verbonden.

"Een veelgelaagde, rijke roman over verlies, de troost van liefde, de ontoereikendheid van communicatie en de manier waarop we omgaan met het verleden. De verhalen blijven dagenlang door je hoofd spoken."
De Standaard

"Een roman die ongeloofl ijk tot de verbeelding spreekt en eigenlijk verschillende romans ineen is, want onder het glanzende oppervlak gaapt een reeks uiterst duistere diepten."
Schrijfster Sarah Waters

"Een immens aangrijpende roman, vol zwarte humor en liefdevol geschreven met een schrijnende realiteitszin."
Man Booker-winnares Kiran Desai

Details:

Auteur(s)Aminatta Forna
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Marijke Vershuys, Aleid van Eekelen-Benders
ISBN9789046815212
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's576
Verschijningsdatum
Afmetingen211 x 135 x 43 mm.
Gewicht595 gr.

Recent bekeken producten