Keukenmythes

Chris van Zutphen • Paperback

€ 9,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Basilicum snijden? Nóóit doen, scheuren is beter. Eieren pellen lastig? Even laten ‘schrikken’ in koud water. Biefstuk bakken? Eerst het vlees op kamertemperatuur laten komen.
Maar… kloppen deze aanwijzingen wel?
Moet een oven inderdaad altijd worden voorverwarmd? Kun je aardappels ongewassen frituren? Verliest sinaasappelsap zijn vitamines in de koelkast? En waarom mag je champignons niet wassen, terwijl ze sowieso al voor 90% uit water bestaan? Iedereen die kookt, kent deze ‘waarheden’.
Zijn ze feiten of fictie? Dit vermakelijke boekje prikt veel eeuwige misverstanden door.

Details:

Auteur(s)Chris van Zutphen
IllustratorMaria Treter
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046821374
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's128
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 105 x 13 mm.
Gewicht135 gr.

Recent bekeken producten