Killing Kennedy

Bill O'Reilly, Martin Dugard • Paperback

€ 19,95

Tijdelijk niet voorradig

Reserveer

Killing Kennedy is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

John F. Kennedy begint in de vrieskou van januari 1961 aan zijn presidentschap. In de verstarde wereld van de Koude Oorlog brengt hij nieuw en ongekend elan; Jackie, zijn ravissante vrouw, verandert het Witte Huis in een sprookjespaleis. Door schade en schande leert JFK wat het is om president te zijn, en onderweg treft hij formidabele vijanden in Nikita Chroestjov, Fidel Castro en Allen Dulles, de directeur van de CIA. Ook de georganiseerde misdaad lijkt op zijn val en die van zijn broer Robert uit te zijn. In november 1963 doet een ontevreden, jonge nietsnut in Dallas wat hun niet lukte. Met een paar schoten maakt hij een einde aan de Kennedy-droom.

In Killing Kennedy vertellen Bill O'Reilly en Martin Dugard het schokkende relaas van de pracht van Kennedy's Witte Huis en de vuile was in de kelder, van zijn successen en faliekante misslagen, en van de ware toedracht rond de moord op de 35e president van de Verenigde Staten.

Dit boek in de pers

Bill O'Reilly rekent af met alle complottherorieën en bevat veel sappige details.[...] De dag van de moord is huiveringwekkend en bloedstollend beschreven. Een hele prestatie, want je kent als lezer natuurlijk de afloop.  
Trouw  

O'Reilly en Dugard slagen erin een bekende Amerikaanse tragedie opnieuw tot leven te wekken. Hun uitgebreide bronnenonderzoek heeft geresulteerd in dit meeslepende boek.  
The New York Times  

Deze vlot geschreven studie van John F. Kennedy’s kortstondige presidentschap behandelt de bekende hoogte- en dieptepunten.  
GESCHIEDENIS MAGAZINE  


Details:

TitelKilling Kennedy
Auteur(s)Bill O'Reilly, Martin Dugard
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Rik Smits
ISBN9789046814468
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
TagsAmerika, President
Afmetingen210 x 134 x 34 mm.
Gewicht501 gr.