Zonder land

Lawrence Hill • Paperback

€ 22,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Keita's passie is hardlopen. Als kind wilde hij al de beste hardloper van Zantoroland worden. Zijn vader is een berucht journalist die kritische artikelen in internationale kranten schrijft over de corruptie en armoede in hun land tot hij door het regime wordt opgepakt, gemarteld en vermoord. Keita moet vluchten. De beste kans op succes voor Keita ligt in het rijke Freedom State. Hij rent daar niet alleen voor zijn eigen leven maar ook voor de vrijheid van zijn zus. Zijn coach heeft echter andere plannen met hem. Al snel zit de immigratiedienst hem op de hielen. Hulp komt uit onverwachte hoek.

Zonder land is een grootse opvolger voor Hills bestseller Het negerboek. Weer houdt hij ons genadeloos een spiegel voor.

'De levens van al die vluchtelingen zonder papieren achtervolgen me al jaren. Zijn ze welkom of worden ze achtervolgd in hun oude of nieuwe land? De ontelbare vraagtekens in hun levens inspireerden mij tot het schrijven van Zonder land.' Lawrence Hill

Dit boek in de pers

Hill pakt de bijtende, urgente kwesties van onze tijd aan, inclusief racisme, discriminatie, de stroom vluchtelingen die de grenzen overtrekken, en het politieke gevecht om status of illegaliteit.  
THE GLOBE AND MAIL  


Details:

Auteur(s)Lawrence Hill
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Thijs van Nimwegen, Arjaan van Nimwegen
ISBN9789046820582
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Afmetingen213 x 137 x 37 mm.
Gewicht551 gr.

Recent bekeken producten