André Hazes-   eReader eBook

Bert Hiddema • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Bestellen

André Hazes is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hazes´ware levensverhaal André Hazes. Het verhaal van zijn leven is het definitieve boek over de nog altijd populaire Amsterdamse volkszanger. We volgen hem vanaf zijn jeugd in de Amsterdamse Pijp, waar hij als jongetje op de Albert Cuypmarkt zong. Later nam zijn roem een hoge vlucht. Biograaf Bert Hiddema belicht zijn leven van alle kanten. Hij spreekt familieleden, vrienden en oude bekenden die hun stilzwijgen doorbreken. Over zijn drie huwelijken en vier kinderen, zijn ouders, broers en zus, een stormachtige carrière in de lokale politiek, oplichtingspraktijken en de successen in Ahoy. André Hazes. Het verhaal van zijn leven schildert levensecht hoe de volkszanger uitgroeide tot de legende die hij nog altijd is. Bert Hiddema schreef veelgeprezen biografieën van Johan Cruijff, Ruud Gullit, Johnny Jordaan en Rinus Michels. ´Het is niet de eerste aan Hazes gewijde biografie, het zal ook niet de laatste zijn, maar waarschijnlijk wel de beste.´ - Het Parool ´Een ingetogen maar levendige schets van Hazes´ leven.´ - Trouw ´Met een geoefend oog voor levendige details vertelt [Hiddema] een pakkend verhaal over een klein jongetje dat blijkbaar nooit helemaal groot is geworden.´ - NRC Handelsblad

Dit boek in de pers

Met een geoefend oog voor levendige details vertelt [Hiddema] een pakkend verhaal over een klein jongetje dat blijkbaar nooit helemaal groot is geworden.  
NRC  

Het is niet de eerste aan Hazes gewijde biografie, het zal ook niet de laatste zijn, maar waarschijnlijk wel de beste  
Het Parool  

Het met veel vaart geschreven boek [...] leest als een trein. Ons Amsterdam Een ingetogen maar levendige schets van Hazes’ leven.  
Trouw  

Met een geoefend oog voor levendige details vertelt [Hiddema] een pakkend verhaal over een klein jongetje dat blijkbaar nooit helemaal groot is geworden.  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelAndré Hazes
Auteur(s)Bert Hiddema
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046815120
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Tags20130204
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1676 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.