De jonge leeuwen-   eReader eBook

Irwin Shaw • eBook

€ 17,99

Direct downloaden

Bestellen

De jonge leeuwen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Christian Diestl is een sympathieke skileraar die in zijn afgelegen skidorp vasthoudt aan zijn idealen. Maar de oorlog dwingt hem partij te kiezen, met alle gevolgen van dien. In Amerika ziet de arme joodse Noah Ackerman in de oorlog een ontsnapping uit zijn benarde bestaan, maar of hij er geschikt voor is? En de verwende Amerikaan Michael Whitacre wil zich laten gelden in Londen en op veilige afstand zijn bijdrage aan de oorlog leveren. Totdat hij inziet dat als hij zijn leven zin wil geven, hij naar het front moet. Op meesterlijke wijze vervlecht Shaw deze drie mannenlevens. In hun kielzog volg je de oorlog in Frankrijk, Noord-Afrika, Engeland en Duitsland. Totdat alle lijnen in een slotakkoord genadeloos samenkomen.

  - Het Parool

Dit boek in de pers

Een boek dat door iedereen gelezen zou moeten worden.’ ROAR.nl ‘Een monumentale roman is zijn poging nog steeds; een filmisch geschreven drieluik dat je niet loslaat tot de verhaallijnen meesterlijk bij elkaar komen.  
Het Parool  

Een wijs besluit om de bestseller van Irwin Shaw opnieuw uit te brengen. Niet alleen omdat deze klassieker niets aan meeslependheid en hartstocht heeft ingeboet, ook omdat het zoveel jaar na dato des te interessanter is om te zien hoe Shaw slechts vier jaar na de oorlog terugblikte.  
Trouw  

Een van de vier grote Amerikaanse oorlogsromans van direct na de Tweede Wereldoorlog […] van blijvende waarde.  
The Washington Post  


Details:

TitelDe jonge leeuwen
Auteur(s)Irwin Shaw
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Apie Prins
ISBN9789046819029
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's723
Verschijningsdatum
Tags20150327
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1764 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.