Eindelijk de zee-   eReader eBook

Thomas Verbogt • eBook

€ 5,99

Direct downloaden

Bestellen

Eindelijk de zee is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Boudewijn Nagthuys is hoofdredacteur van een opinietijdschrift. Op zijn drieënvijftigste verjaardag wordt zijn beste vriend begraven. Tijdens de plechtigheid ontmoet hij een vrouw, een goede kennis van zijn gestorven vriend. Ze is psychiater, en bijna zestig. De twee krijgen een hartstochtelijke relatie. Is zij de vrouw van zijn leven? En zou zij dat geweest zijn als ze beiden twintig jaar jonger waren? Intussen worstelt Nagthuys op zijn werk met een ingewikkelde kwestie. Hij kan een onthulling publiceren die veel stof zal doen opwaaien, maar hij wordt verscheurd door twijfel. Behalve een roman over moraliteit is Eindelijk de zee een vertelling over passie, over hoe levens die lang en intens zijn geweest zich in elkaar kunnen voegen. Thomas Verbogt stelt in deze roman de schrijnende vraag wat er van liefde en vriendschap overblijft als een groot deel van je leven achter je ligt. Persrecensies: Het werk van Thomas Verbogt verdient het gelezen te worden. [...] Verbogt schrijft werkelijk goede dialogen, hij schrijft op het gemoed, zijn boeken zijn doortrokken van melancholie en weemoedigheid die echter nooit zijig worden. [...] Verbogts romans zijn aangenaam licht van toon. [...] Mooi werk is het.' Maarten Moll, Het Parool 'Eindelijk de zee is een boek over eenzaamheid en de liefde, dat het verdient twee keer gelezen te worden.' De Pers Eindelijk de zee is een filmisch geschreven boek over liefde en vriendschap als het leven begint te korten, Verbogt een schrijver die het verdient eindelijk meer te worden gelezen. VPRO Gids Verbogt is inmiddels een meester in droge formuleringen en dromerige understatements. FD

Dit boek in de pers

Het werk van Thomas Verbogt verdient het gelezen te worden. [...] Verbogt schrijft werkelijk goede dialogen, hij schrijft op het gemoed, zijn boeken zijn doortrokken van melancholie en weemoedigheid die echter nooit zijig worden. [...] Verbogts romans zijn aangenaam licht van toon. [...] Mooi werk is het.  
Het Parool  

[…] een filmisch geschreven boek over liefde en vriendschap als het leven begint te korten, Verbogt een schrijver die het verdient eindelijk meer te worden gelezen.  
VPRO Gids  

Verbogt is inmiddels een meester in droge formuleringen en dromerige understatements  
FINANCIEEL DAGBLAD  


Details:

TitelEindelijk de zee
Auteur(s)Thomas Verbogt
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046810019
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte908 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.