Molotovs toverlantaarn-   eReader eBook

Rachel Polonsky • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Bestellen

Molotovs toverlantaarn is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Bredere belangstelling voor Rusland zou goed zijn. Het is een fascinerend land dat het verdient beter bekend en gekend te zijn. Want dat zal helpen recente ontwikkelingen te begrijpen en in de juiste verhoudingen te zien. [] Molotovs toverlantaarn van Rachel Polonsky is de best denkbare introductie in de Russische geschiedenis, cultuur en samenleving voor mensen die in al deze aspecten geïnteresseerd zijn.' Frans Timmermans op Facebook.

Dit boek in de pers

[...] een heel ander boek over Rusland [...] dan de vele die er al over zijn geschreven. [...] verfrissend, soms verrassend [...]  
Trouw  

Een briljant geschreven geschiedenisboek zoals geen ander. [...] Een intellectuele krachttoer, met klasse en stijl.  
De Standaard  

Rachel Polonsky verrast met een onconventioneel boek over de Russische cultuur van de twintigste eeuw. Haar persoonlijke mijmeringen verraden echter een indrukwekkende kennis. [..] Het is werkelijk speciaal.  
KATHOLIEK NIEUWSBLAD  

[Polonsky] bericht [...] talloze uitermate boeiende aspecten van de Russische [cultuur]geschiedenis die tot nu toe verborgen waren gebleven of nooit eerder met elkaar in verband werden gebracht. [...] Wie Rusland nog niet voldoende kende, krijgt met dit boek een originele introductie. Wie dacht dat hij al behoorlijk op de hoogte was, wordt toch steeds weer op elke pagina verrast.  
COBRA.BE  

Een uitzonderlijk en indrukwekkend verhaal dat geschreven is in een prachtige schrijfstijl.  
MOTIEF  


Details:

TitelMolotovs toverlantaarn
Auteur(s)Rachel Polonsky
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Nico Groen
ISBN9789046818459
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's443
Verschijningsdatum
Tags20150222
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2639 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.