Tijdmeters-   eReader eBook

David Mitchell • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Bestellen

Tijdmeters is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na de zoveelste ruzie met haar moeder knalt de vijftienjarige Holly Sykes de deur achter zich dicht en loopt weg van huis. Holly is geen gewone puber. Als kleuter praatte ze met wat zij 'radio-mensen' noemde, tot ze door een vreemde Dr. Marinus van deze stemmen in haar hoofd werd genezen. De verdwijning van haar jongere broertje drijft Holly terug naar huis. Haar is ondertussen duidelijk geworden dat ze nog steeds een speciale antenne heeft voor wonderbaarlijke gebeurtenissen en mensen, waarover ze met niemand kan praten. Het familiedrama wordt nooit opgelost en zal haar hele leven blijven doorwerken. Ook in de levens van alle mensen van wie zij zal houden.

David Mitchell weet in zijn grootse nieuwe roman de thema's en ideeën uit zijn eerdere boeken fenomenaal bijeen te brengen. Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert hij de lezer een bovennatuurlijke oorlog van goed en kwaad binnen, die hij tot de laatste pagina spannend weet te houden. Ontroerend, krankzinnig, bloedstollend, hilarisch, episch en mitchelliaans: meer dan ooit is dit boek niet onder één noemer te vangen.

  - NRC
  - De Volkskrant
  - Humo
  - NRC HANDELSBLAD

Dit boek in de pers

Fantastisch, in alle betekenissen van dat woord. [...] David Mitchell vraagt asiel in mijn hoofd; hij kan het krijgen.  
NRC  

David Mitchell laat de lezer op literair gebied alle hoeken van de kamer zien.  
De Volkskrant  

Je kunt je afvragen welke lezer níét aan zijn trekken komt. Mitchell is een virtuoze schrijver [...] een knappe, verbeeldingsrijke, onbegrensde, originele roman.  
Vrij Nederland  

Tijdmeters is - behalve een zwierig geschreven magnum opus - evengoed een passend en eloquent antwoord op al wie beweert dat de roman als genre dood is.  
Humo  

Fantastisch, in alle betekenissen van dat woord. [...] David Mitchell vraagt asiel in mijn hoofd; hij kan het krijgen.  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelTijdmeters
Auteur(s)David Mitchell
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Harm Damsma, Niek Miedema
ISBN9789046818176
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's676
Verschijningsdatum
Tags20141218
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte3747 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.