Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam trapt het najaar af met grote leesliefde-actie op de Uitmarkt

Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam trapt het najaar af met grote leesliefde-actie op de Uitmarkt

Wij houden van lezen! Om onze liefde voor boeken te vieren en te delen, deelt uitgeverij Wereldbibliotheek, onderdeel van uitgeefhuis Nieuw Amsterdam, dit weekend tijdens de Uitmarkt de hartveroverende roman Wachten op Bojangles van Olivier Bourdeaut uit.

De mooiste (lees-)liefdesverhalen worden bij de stand van het uitgeefhuis, standnummer 36-37, beloond met een gratis exemplaar van deze bestseller uit Frankrijk. Wees snel want op=op!

Dus kom naar onze stand en deel je mooiste verhalen met ons. Je mag ons vertellen over je liefde voor lezen, maar ook een mooi liefdesverhaal met ons delen. En wie weet ontvang je van ons wel dit prachtige sprookje over onvoorwaardelijke liefde.

Over Wachten op Bojangles:
Sprankelend, ontroerend en grappig: een modern sprookje over de liefde, dat een combinatie is van Monsieur Hulot en Le Petit Prince. Wachten op Bojangles, dat lezers in de Parijse metro aan het huilen en hardop aan het lachen kreeg, werd bekroond met drie prestigieuze literaire prijzen en ging inmiddels al 170.000 keer over de toonbank in Frankrijk. Lees hier meer over het boek. 

Uitmarkt, Museumplein, Amsterdam