Maximiliaan Winkelhuis

Maximiliaan Winkelhuis is ruim twintig jaar management coach en communicatie- en leiderschapstrainer.
Hij is daarmee een uiterst ervaren steun in de rug voor professionals uit het bedrijfsleven, de media, de politiek, de overheid en de wereld van de dans.
Deze carrière start in 1996. Maximiliaan gaat naar INSEAD en volgt twee jaar een mentoringprogramma in de Transformatie Psychologie bij Shakti Gawain op Hawaï. Ook volgt hij de driejarige opleiding bij het ITP.
Hij publiceert twee coachingboeken voor dansers die in vele talen verschijnen. Zijn eerste carrière - ooit was hij vijftien jaar communicatiespecialist bij toonaangevende reclamebureaus - helpt Maximiliaan om vooral praktische te coachen. Maximiliaan werkt met persoonlijke groeitechnieken zoals Transactionele Analyse, Zelfsturend Leren, de drijfveren van het Enneagram, Voice Dialogue en Geweldloze Communicatie. Maximiliaan heeft een Drijfveren-in kaartspel ontwikkeld in het Nederlands en het Engels. Recent is zijn boek Dansend naar je werk verschenen. In 2019 verschijnt het boek Spelen met charisma dat hij samen met Petra Stienen schrijft.

Maximiliaan Winkelhuis (1 titels)


Dansend naar je werk

Paperback  •  Maximiliaan Winkelhuis  

€ 17,50