Andre Hazes. Het verhaal van zijn leven

Bert Hiddema • Paperback

€ 14,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Andre Hazes. Het verhaal van zijn leven is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

André Hazes. Het verhaal van zijn leven is het definitieve boek over de nog altijd populaire Amsterdamse volkszanger. We volgen hem vanaf zijn jeugd in de Amsterdamse Pijp, waar hij als jongetje op de Albert Cuypmarkt zong. Later nam zijn roem een hoge vlucht. Biograaf Bert Hiddema belicht zijn leven van alle kanten. Hij spreekt familieleden, vrienden en oude bekenden die hun stilzwijgen doorbreken. Over zijn drie huwelijken en vier kinderen, zijn ouders, broers en zus, een stormachtige carrière in de lokale politiek, oplichtingspraktijken en de successen in Ahoy.

André Hazes. Het verhaal van zijn leven schildert levensecht hoe de volkszanger uitgroeide tot de legende die hij nog altijd is.

Dit boek in de pers

Met een geoefend oog voor levendige details vertelt [Hiddema] een pakkend verhaal over een klein jongetje dat blijkbaar nooit helemaal groot is geworden.  
NRC  

Het is niet de eerste aan Hazes gewijde biografie, het zal ook niet de laatste zijn, maar waarschijnlijk wel de beste  
Het Parool  

Het met veel vaart geschreven boek [...] leest als een trein. Ons Amsterdam Een ingetogen maar levendige schets van Hazes’ leven.  
Trouw  

Met een geoefend oog voor levendige details vertelt [Hiddema] een pakkend verhaal over een klein jongetje dat blijkbaar nooit helemaal groot is geworden.  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelAndre Hazes. Het verhaal van zijn leven
Auteur(s)Bert Hiddema
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046815113
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Tags20130125
Afmetingen210 x 134 x 27 mm.
Gewicht399 gr.