Bakken met Karin

Karin Luiten • Hardcover

€ 9,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Heb je inspiratie nodig voor een theefeestje, verjaardagstaart of toetje? Wil je de show stelen met een grandioze dubbeldekkerpavlova of choco-inzaktaart met kaneelroom? Dat kan door te 'Bakken met Karin'! Onder haar motto 'Kleine moeite, groot effect' helpt Karin je de heerlijkste baksels uit de oven te toveren. En uiteraard alles zonder pakjes en zakjes!

Dit boek in de pers

Al Karins werk is buitengewoon praktisch in gebruik. Alle recepten worden duidelijk en uitgebreid beschreven en voorzien van tips.  
NRC  

Schone recepten. Ook, ja het kan dus, voor de beroemde roze koeken. Opa’s, oma’s aan de slag!!!  
De Telegraaf  

Lekker nuchter en praktisch. Maakbare taarten, gebakjes, koekjes en toetjes om jezelf en je visite mee te imponeren. Kijk, met zo’n uitgangspunt kan iedereen uit de voeten!  
Nederlands Dagblad  

Al Karins werk is buitengewoon praktisch in gebruik. Alle recepten worden duidelijk en uitgebreid beschreven en voorzien van tips.  
NRC HANDELSBLAD  

Karin kent de gevoelige punten in het bakproces en waarschuwt van tevoren. Bovendien zijn de recepten niet al te gecompliceerd en tijdrovend, dus ook zeer geschikt voor mindere bakgoden en -godinnen. Karin geeft je het gevoel dat het wel gaat lukken.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  


Details:

TitelBakken met Karin
Auteur(s)Karin Luiten
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046816479
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's64
Verschijningsdatum
TagsKookboek, Eenvoudig koken
Afmetingen203 x 202 x 9 mm.
Gewicht301 gr.