Dit is de hond

John Bradshaw • Paperback

€ 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Dit is de hond is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een eeuw geleden nog moesten de meeste honden werken voor de kost en werden ze gefokt op gezondheid, kracht en aanhankelijkheid. Tegenwoordig wordt er door fokkers meer gelet op uiterlijke kenmerken dan op gezondheid of geschiktheid als huisdier. Bovendien behandelen we honden te vaak als wolven of als harige mensjes.

In Dit is de hond ontmaskert John Bradshaw, expert op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn, een groot aantal populaire idee├źn over de aard van de hond, zoals de gedachte dat honden willen domineren. Bradshaw maakt duidelijk dat honden absoluut geen gedomesticeerde wolven zijn die willen domineren, maar unieke dieren met een uiterst sociaal gedrag, die het vermogen hebben om harmonisch samen te leven met andere soorten, in het bijzonder de mens. Bradshaw geeft ook belangrijke informatie over de anatomische en psychologische eigenschappen van de hond, aan de hand waarvan je het welzijn van je hond kunt verbeteren.

In Dit is de hond laat Bradshaw helder en overtuigend zien hoe je je kennis van je hond kunt vergroten en hoe je nog beter met hem kunt omgaan.

Details:

TitelDit is de hond
Auteur(s)John Bradshaw
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046824306
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's416
Verschijningsdatum
TagsHonden, Omgang, Kennis, Opvoeding, Welzijn
Afmetingen211 x 136 x 29 mm.
Gewicht432 gr.