Echt iets voor jou

Thomas Verbogt • Paperback

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Echt iets voor jou is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De verhalenbundel Echt iets voor joumag inmiddels met recht een klassieker genoemd worden. Het bekendste verhaal uit deze bundel is ongetwijfeld 'Het begin van de herfst', beter bekend als 'Oppelepop'. Ook in de andere verhalen gedraagt de werkelijkheid van alledag zich als een tegenstander waarmee je duchtig rekening moet houden. Speciaal voor deze midprice-editie selecteerde Thomas Verbogt enkele nieuwe verhalen die hij onlangs schreef. Echt iets voor jou is het ideale cadeau: een onvergetelijke bundel vol lichtvoetige, komische en vaak absurde verhalen. 'Er valt veel te lachen en te glimlachen, want hij heeft een groot talent om steeds in absurde situaties verzeild te raken.', De Gelderlander @linnaeusboeken: Het is jammer dat sommige boeken op zijn, maar het is fijn om dan steeds even aan Thomas Verbogt te kunnen denken. #oppelepop 'Verbogt schrijft heel prettig, vlot ook, en zijn verhalen zijn lichtvoetig, komisch en absurd. Maar altijd met een ondertoon die ergens steekt, met melancholie in de sfeer die hij schept.', Boekhandel Van Kemenade

Dit boek in de pers

Verbogt is een heel aanstekelijk schrijver. Wij delen toevallig hetzelfde beroep, en als ik hem lees, wil ik niet alleen zijn boeken aan andere mensen voorlezen, maar ik wil ook altijd meteen zelf weer aan de slag, maar nee, wacht nog even, ik lees eerst nog even dit stuk van hem en ook nog dat, en voor je het weet heb je het boek uit. Vaak moet ik hardop lachen als ik Verbogt lees, maar ik word ook geraakt door de manier waarop hij schrijft over complexe emoties als weemoed en woede.  
Het Parool  

Een zeer leesbare verhalenbundel.  
Friesch Dagblad  

Er valt veel te lachen en te glimlachen, want hij heeft een groot talent om steeds in absurde situaties verzeild te raken.  
De Gelderlander  


Details:

TitelEcht iets voor jou
Auteur(s)Thomas Verbogt
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046816066
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen199 x 124 x 17 mm.
Gewicht251 gr.