Eindelijk de zee

Thomas Verbogt • Paperback

€ 16,50

Tijdelijk niet voorradig

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je beste vriend overlijdt als je samen al bijna een mensenleven achter je hebt. Je verliest daarmee een deel van jezelf. Maar dan ontmoet je een nieuwe liefde. En je ontdekt een geheim dat je vriend je nooit heeft willen vertellen. Wat zegt dat over je leven, over jezelf, wat is waar en wat bedenk je, wat doe je ermee en wat doet het met jou? Eindelijk de zee gaat over liefde en vriendschap. Over passie en vervulling.
Over levenskunst en levenslust.
Thomas Verbogt (1952) publiceert romans, verhalen en toneelstukken. Hij is vaste medewerker van de VPRO-radio, columnist van De Gelderlander en redacteur van het literaire poptijdschrift Wahwah.

Dit boek in de pers

Het werk van Thomas Verbogt verdient het gelezen te worden. [...] Verbogt schrijft werkelijk goede dialogen, hij schrijft op het gemoed, zijn boeken zijn doortrokken van melancholie en weemoedigheid die echter nooit zijig worden. [...] Verbogts romans zijn aangenaam licht van toon. [...] Mooi werk is het.  
Het Parool  

[…] een filmisch geschreven boek over liefde en vriendschap als het leven begint te korten, Verbogt een schrijver die het verdient eindelijk meer te worden gelezen.  
VPRO Gids  

Verbogt is inmiddels een meester in droge formuleringen en dromerige understatements  
FINANCIEEL DAGBLAD  


Details:

TitelEindelijk de zee
Auteur(s)Thomas Verbogt
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046800782
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 126 x 18 mm.
Gewicht236 gr.