Agneta-   eReader eBook

Jan van der Mast • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Bestellen

Agneta is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het waargebeurde verhaal van een sterke vrouw, die het dubbelleven van haar man ontdekt en trouw blijft aan zichzelf Het is eind negentiende eeuw als Jacques van Marken, oprichter van de Nederlandse Gist- en Spiritusfabriek, en zijn vrouw Agneta hun droom realiseren: het Agnetapark, in Delft, een tuindorp met 78 arbeiderswoningen. Het echtpaar zelf woont te midden van de fabrieksarbeiders en Agneta groeit uit tot geliefde ‘parkmoeder’. Als Jacques volledig instort, neemt Agneta zijn taken over. Al snel wordt zij onaangenaam verrast door de brief van een vrouw die vraagt waar haar toelage blijft. Agneta kiest voor een onconventionele oplossing en maakt een afspraak met de minnares van haar man. Terwijl Van Marken in Duitsland een heilzame waterkuur volgt, nemen de dames een besluit dat hun toekomst ingrijpend zal veranderen.

  - NRC
  - NRC HANDELSBLAD

Dit boek in de pers

Ook in zijn nieuwe roman, Agneta, brengt Van der Mast een vergeten geschiedenis met veel aansprekende details tot leven.  
NRC  

Ook in zijn nieuwe roman, Agneta, brengt Van der Mast een vergeten geschiedenis met veel aansprekende details tot leven.  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelAgneta
Auteur(s)Jan van der Mast
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046816080
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's199
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4669 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.