Broer-   eReader eBook

Maurits de Bruijn • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Bestellen

Broer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De broer van Wolf is tien jaar geleden verdwenen. Wolf heeft het al die tijd niet onder ogen kunnen zien, maar besluit nu op zoek te gaan naar wat de vermissing voor hem betekent. Hij laat zijn huis en ouders achter en begint zijn zoektocht, via Berlijn en Boedapest naar Barcelona, Tel Aviv en New York. Het is een reis naar zijn jeugd, naar voorbije vriendschappen en liefdes. Maurits de Bruijn (1984) werkt als journalist en beeldend kunstenaar. Zijn werk werd tentoongesteld door het Stedelijk Museum in Amsterdam en de Chalalit Gallery in Tel Aviv. De broer van Maurits de Bruijn is vermist sinds mei 1999. Maurits was toen vijftien jaar. Dertien jaar later schrijft hij deze indrukwekkende coming of age-roman over een onvoltooid leven, de afstand tussen mensen en het gezin dat achterblijft.

  - NRC
  - De Volkskrant
  - NRC HANDELSBLAD

Dit boek in de pers

Slim vormgegeven […] een teder boek.  
NRC  

Fraaie spiegeleffecten […] werkt uitstekend […] Dat maakt Broer tot een modern Egidiuslied en weergalmt iedere bladzijde het intragische waer bestu bleven.  
De Volkskrant  

De Bruijn toont zich een auteur met een geheel eigen stem, wars van geweeklaag en bijwijlen een scherp observator.  
LEIDSCH DAGBLAD  

Slim vormgegeven […] een teder boek.  
NRC HANDELSBLAD  

Een bijzonder, gevoelig en autobiografisch debuut van een jonge schrijver die zich in al zijn kwetsbaarheid durft te tonen.  
Esta  

Intiem en kwetsbaar debuut.  
Linda  


Details:

TitelBroer
Auteur(s)Maurits de Bruijn
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046813089
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte328 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.