Buch-   eReader eBook

Edwin Gitsels, Nicole Buch • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Menno Buch, geroemd en verguisd. Al jong ontvluchtte hij zijn gebroken Wassenaarse gezin en ging op ontdekkingsreis in zijn continue streven naar onafhankelijkheid. Menno stond ondernemend in het leven en zocht grenzen op, wat resulteerde in megasuccessen en mislukkingen. Vol passie en gedrevenheid stortte hij zich in vele avonturen, vanuit een oerintuïtie rechtstreeks afstevenend op zijn doelen, zoals zijn 06-imperium en programma’s als Sex voor de Buch en Buch in de bajes. BUCH is het boek dat zijn weduwe Nicole Buch samen met Edwin Gitsels, eindredacteur van zijn tv-werk, over zijn leven schreef. Het vertelt het onthullende levensverhaal van de man die maar weinigen écht tot zijn ziel en ‘zijn’ liet doordringen.

Dit boek in de pers

Binnen tien pagina’s had ik iets van: hoe heeft deze man überhaupt ooit succes kunnen hebben, met zo’n jeugd? Het is echt een mooi boek!  
HUMBERTO TAN  

Dit boek geeft precies aan wie Menno Buch was: de Pietje Bell van de Lage Landen. Alles waarvan mensen zeiden: dat kun je niet maken, dat deed hij gewoon. Aan het eind van zijn leven kreeg hij mega-erkenning met zijn meesterwerk Buch in de bajes. Het echte gezicht van Menno leer je kennen met dit boek. Prachtig!  
ALBERT VERLINDE  


Details:

TitelBuch
Auteur(s)Edwin Gitsels, Nicole Buch
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046820445
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's274
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte11586 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.