China, wereldleider?-   eReader eBook

Jan van der Putten • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Drie toekomstscenario's De toekomst van de hele wereld zal in grote mate afhangen van de vraag hoe China tevoorschijn gaat komen uit een dubbele crisis: die van zijn eigen ontwikkelingsmodel en die van de wereldeconomie. Zal de rest van de wereld naar Chinas pijpen gaan dansen? Zal China de macht met zijn grote Amerikaanse tegenspeler moeten delen? Of zal China bezwijken onder zijn overweldigende binnenlandse problemen nu het Chinese economische wonder begint te verbleken? Het is goed mogelijk dat China zo in beslag wordt genomen door zijn eigen problemen, zoals de kloof tussen arm en rijk, de terugslag van de eenkindpolitiek en de kolossale corruptie, dat het (vooralsnog) geen wereldleider zal kunnen worden. In zijn nieuwe boek bespreekt Jan van der Putten indringend de elementen en trends die in de nabije toekomst de ontwikkelingen in en rond China zullen bepalen.

Dit boek in de pers

De pers over Verbijsterend China:   Een schat aan informatie en kennis [...] voor lezers die zich eens goed in China willen verdiepen.  
De Volkskrant  

Heldere introductie voor mensen die willen weten wat er achter de groeicijfers van China zit.  
Trouw  

In Verbijsterend China onthoudt [...] Jan van der Putten zich terecht van een baldadige prognose.  
INTERMEDAIR  


Details:

TitelChina, wereldleider?
Auteur(s)Jan van der Putten
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046814598
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's248
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte676 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.