De hemel volgens Boe-   eReader eBook

Neil Smith • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Bestellen

De hemel volgens Boe is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het ene moment oefent Oliver – bijnaam Boe – het periodieke stelsel op school, het volgende moment ontwaakt hij in de hemel. Als nieuwe bewoner van ‘Stad’ wordt hij opgevangen door Thelma. Zij maakt hem wegwijs in de speciale hemel voor dertienjarigen en vraagt hem zijn schoolgenoot Johnny op te vangen die ook in de hemel komt. Johnny vertelt Boe dat ze beiden zijn vermoord en dat hun moordenaar in deze hemel moet zijn. Dat is het begin van hun spannende zoektocht. Boe denkt, als veel kinderen in de hemel, dat ergens een doorgang terug naar aarde moet zijn en schrijft een dagboek aan zijn ouders om ze zo te kunnen laten weten dat het hem goed gaat. Dan doen Johnny en hij een paar schokkende ontdekkingen… De hemel volgens Boe is een ontwapenende zoektocht naar jezelf in een vrolijke, aanstekelijke taal.

Dit boek in de pers

Smiths trefzekere stijl is van begin tot eind origineel, ondeugend grappig en allesbehalve sentimenteel. Het verhaal van Boe’s pad naar volwassenheid, waarbij hij de waarde van mededogen, vergeving en vriendschap in deze vreemde democratische hemel leert kennen, is zowel ontroerend als verrassend optimistisch.  
FINANCIAL TIMES  


Details:

TitelDe hemel volgens Boe
Auteur(s)Neil Smith
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Lisette Graswinckel
ISBN9789046819746
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's295
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1898 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.