Doorgang-   eReader eBook

David Mitchell • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Bestellen

Doorgang is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een Grand Dessert voor wie Tijdmeters kent, een amuse voor wie het nog moet ontdekken! Een korte David Mitchell die minstens zo sterk en geestig is als zijn grote romans. Het geheimzinnige huis waar het in Doorgang om draait, bestaat maar eens in de negen jaar. En elke keer verdwijnen haar bezoekers en met hen de toegang tot het huis. Vijf keer voert Mitchell je mee en vijf keer trap je weer in Mitchells verleidelijke en bonte mix van horror, fantasie en werkelijkheid, ironie en bovennatuurlijke streken. Doorgang zit zo slim in elkaar en is zo verrassend geloofwaardig dat je je alleen maar kunt overgeven. Het boek om mee weg te kruipen op een donkere en stormachtige nacht. Een hedendaags, realistisch spookverhaal dat je in een keer uitlees

  - NRC
  - De Volkskrant
  - NRC HANDELSBLAD

Dit boek in de pers

David Mitchell heeft de gave om verhalen te vertellen waar je binnen een paar bladzijden zo diep in terechtkomt dat je er niet meer uit wilt – zelfs al spelen ze zich, zoals in zijn nieuwe roman, af rondom een eng oud spookhuis.  
NRC  

Doorgang jongleert op bekwame wijze met de klassieke ingrediënten van het spookhuisverhaal, en Mitchell knipoogt in het boek gretig naar de wereldliteratuur (van Dickens tot Tolkien en Rowling) en zijn eigen oeuvre. [...] Voor de fans biedt deze korte roman een feest van herkenning, en voor nieuwkomers een aangenaam laagdrempelige kennismaking.  
De Volkskrant  

David Mitchell heeft de gave om verhalen te vertellen waar je binnen een paar bladzijden zo diep in terechtkomt dat je er niet meer uit wilt – zelfs al spelen ze zich, zoals in zijn nieuwe roman, af rondom een eng oud spookhuis.  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelDoorgang
Auteur(s)David Mitchell
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Harm Damsma
ISBN9789046819913
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2036 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.