Haagse invloeden-   eReader eBook

Tom-Jan Meeus • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

Bestellen

Haagse invloeden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De toestand van de Nederlandse politiek Op wie moet je letten om Den Haag te begrijpen? Met die vraag in het achterhoofd loopt Tom-Jan Meeus de gangen van de macht af. Hij onderzoekt hoe het werkelijk toegaat binnen de PVV en de AIVD. Hij vertelt welke verborgen spindoctor het nieuws stuurt, welke lobbyist iedereen in zijn zak steekt, wie de machtigste ambtenaar is, wie in stilte de agenda voor de komende kabinetsperiode heeft ontwikkeld. Hij laat zien dat de democratie te koop staat en waarom politiek steeds meer trekken van reclame vertoont. Haagse invloeden schetst the story behind the story: de binnenwereld van de politiek; de politiek die zelden in beeld komt.

  - De Volkskrant

Dit boek in de pers

Hij typeert de politiek in zijn boek Haagse invloeden als een bedrijfstak, 'een wereld van professionals die moeiteloos van functie wisselen - dan politicus, dan adviseur, dan lobbyist - met als voornaamste constante dat hun inkomen stijgt.'  
De Volkskrant  

De stukken van Tom-Jan Meeus zijn verschrikkelijk goed  
JORIS LUYENDIJK  

Hij heeft een virtuoze, geestige stijl. Je zou het zelf zo willen kunnen.  
JOHN JANSEN VAN GALEN  


Details:

TitelHaagse invloeden
Auteur(s)Tom-Jan Meeus
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046820346
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's174
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte461 KB
KopieerrechtenKopiƫren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.