Het verhaal van onze voorouder-   eReader eBook

Richard Dawkins • eBook

€ 23,99

Direct downloaden

Bestellen

Het verhaal van onze voorouder is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Richard Dawkins en Yan Wong nemen ons mee op een opwindende, omgekeerde reis door vier miljard jaar evolutie, van de hedendaagse mens terug naar de microbiële oorsprong van het leven. Naast mensen komen we onderweg ook dieren, planten en bacteriën tegen, ieder met een eigen verhaal.

Vrijwel elke pagina in deze nieuwe uitgave is aangepast op basis van de resultaten van recente onderzoeken. Zo leidden nieuwe ontwikkelingen in DNA-onderzoek tot aanzienlijke herzieningen van de verhalen van onder andere de mitochondriale Eva, de bonobo, de olifantsvogel en de longvis. Het resultaat is een volledig bijgewerkte editie van een van de meest originele verslagen van de evolutie ooit geschreven.

Details:

TitelHet verhaal van onze voorouder
Auteur(s)Richard Dawkins
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Bart Voorzanger
ISBN9789046821749
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's848
Verschijningsdatum
TagsEvolutie, DNA
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte19601 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.