Jeruzalem-   eReader eBook

Simon Sebag Montefiore • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jeruzalem is het centrum van de wereld, de hoofdstad van drie religies, de prijs van vele veroveraars en het strijdtoneel van botsende beschavingen. De stad is zo vaak in wisselende handen geweest dat dit standaardwerk ook een geschiedenis is van het woelige Midden-Oosten, van het verre verleden tot het heden. `Montefiore heeft een fraai portret geschilderd van een even mooie als explosieve stad. ***** de Volkskrant `Meesterlijk [...] een briljant verteld verhaal dat meesleurt, maar ook een belangrijk boek.' Elsbeth Etty in NRC Handelsblad `Overdonderende geschiedenis van de belangrijkste stad op aarde. Bart Funnekotter in NRC Handelsblad `Magistrale biografie. Trouw `De grote waarde van dit boek is zijn helderheid. Het boek ontrafelt het web van de vele mythen die rond de stad zijn gecreëerd []. De Standaard `Een goede geschiedenis [...] De toon waarop de auteur zijn gegevens weergeeft is vaak ook met een vleugje humor of met milde kritiek, en dat maakt de vaak wrede geschiedenis meer verteerbaar. Tijdschrift voor geestelijk leven

  - De Volkskrant

Dit boek in de pers

Meesterlijk […] Deze onpartijdige, grootse geschiedschrijving [is] méér dan een briljant verteld verhaal dat meesleurt, het is ook een belangrijk boek.  
NRC  

Een monumentale biografie.  
De Volkskrant  

Meesterlijk […] Deze onpartijdige, grootse geschiedschrijving [is] méér dan een briljant verteld verhaal dat meesleurt, het is ook een belangrijk boek.  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelJeruzalem
Auteur(s)Simon Sebag Montefiore
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)George Pape, Henk Moerdijk, Mieke Hulsbosch
ISBN9789046814857
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's955
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte13427 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.