Vanuit hier zie je alles-   eReader eBook

Mariana Leky • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

Bestellen

Vanuit hier zie je alles is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer Selma over een okapi droomt, weet iedereen in het dorp hoe laat het is: binnen 24 uur zal er iemand sterven. Halsoverkop worden hartenwensen uitgesproken en geheimen opgebiecht. Maar er valt niet te ontkomen aan het lot: de beste vriend van Selma’s kleindochter Louise verongelukt op dramatische wijze. Jaren later wordt Louise verliefd op Frederik, een boeddhistische monnik die in Japan woont. Hun relatie beperkt zich tot het schrijven van brieven, maar als Selma sterft, staat hij weer voor haar neus.
Met veel gevoel zet Mariana Leky een onvergetelijke liefde neer. De kleurrijke dorpsbewoners met hun gewoontes en hun (on)hebbelijkheden scheppen in Vanuit hier zie je alles een wereld waarvan je maar heel moeilijk afscheid kunt nemen.

  - Algemeen Dagblad

Dit boek in de pers

Verliefd op een romanpersonage word je als lezer zelden. In Vanuit hier zie je alles, een boek over het avontuur dat het leven is, krijgt Mariana Leky het voor elkaar. Hoogst origineel.  
Algemeen Dagblad  

Mariana Leky viert op elke pagina de schoonheid van het leven. In heldere taal, met zorgvuldig gekozen vergelijkingen en metaforen. Een hartverwarmend appèl om nooit het optimisme te verliezen.  
Trouw  


Details:

TitelVanuit hier zie je alles
Auteur(s)Mariana Leky
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Lucienne Pruijs
ISBN9789046823279
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's223
Verschijningsdatum
TagsDromen, Liefde, Geheimen
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte7063 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.