Victoria, koningin-   eReader eBook

Julia Baird • eBook

€ 23,99

Direct downloaden

Bestellen

Victoria, koningin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Victoria was een eigenzinnige vrouw, wars van vooroordelen, die genoot van haar machtige positie en van de zelfstandigheid die ze daardoor als vrouw had. Haar hartstochtelijke liefde voor prins Albert is legendarisch, ze kregen negen kinderen die de vorstenhuizen van Europa bevolkten.

Na zijn vroegtijdige dood trok ze zich terug uit het publieke leven, maar bleef ze grote invloed uitoefenen. Tijdens de 64 jaar van haar bewind groeide Engeland uit tot een grote industriële natie en een machtig wereldrijk, dat met 400 miljoen onderdanen een kwart van de bewoonde wereld omvatte. Victoria, koningin is niet alleen een onthullend portret van een iconische koningin, maar ook een indringende geschiedenis van de negentiende eeuw, het Victoriaanse tijdperk, een tijd van ingrijpende sociale en culturele veranderingen waarop zij haar onuitwisbare stempel heeft gedrukt.

Dit boek in de pers

Victoria, koningin is een meeslepend, sprankelend verhaal over een buitengewone vrouw van wie de invloed even groot was als de regeerperiode lang.  
STACY SCHIFF  


Details:

TitelVictoria, koningin
Auteur(s)Julia Baird
UitgeverijNieuw Amsterdam
Vertaler(s)Chiel van Soelen, Pieter van der Veen
ISBN9789046821800
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's740
Verschijningsdatum
TagsLiefde, Victoriaans, Vrouw, Geschiedenis
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte8096 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.