Voorbijgewaaid geluk-   eReader eBook

Theodor Holman • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Bestellen

Voorbijgewaaid geluk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer Theodor Holman te horen krijgt dat zijn dochter zwanger is, buitelen de vragen over hem heen. Ben je oud als je opa wordt? Wat zou je je kleinkind willen meegeven: wat is de essentie van het leven? Hoe houd je je staande als je vrienden bij bosjes sterven? En hoe zit het met die schaamte die de ouderdom lijkt te vergezellen en alles overschaduwt? In Voorbijgewaaid geluk maakt Theodor Holman de balans op. In prachtige observaties en gedachten en in geestige anekdotes vertelt hij over zijn ouders en zijn kleinkind, over jongensdromen en ouderdomskwaaltjes, en over de momenten die het leven glans geven.

De pers over De grootste truc aller tijden:

‘Een ode aan de fictie. ****’ NRC Handelsblad

‘Op en top pijnlijk, op en top geestig.’ LINDA.

‘Mooie observaties en prikkelende ideeën.’ Trouw

‘Kunnen ze Theodor Holman volgend jaar het boekenweekgeschenk niet laten schrijven?’ Het Parool

Dit boek in de pers

Balans opmaken: Holman is uiteraard niet de eerste schrijver die dat doet. Maar hij doet het wel heel mooi. […] Het zou gemakkelijk sentimenteel kunnen worden, maar gelukkig heeft Holman een flinke dosis zelfspot aan zijn observaties en anekdotes toegevoegd. Daarmee weet hij ook zijn eigen angsten en schaamte te relativeren. De glimlach en vertedering winnen het daarom van de echte somberheid.  
De Telegraaf  


Details:

TitelVoorbijgewaaid geluk
Auteur(s)Theodor Holman
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046822814
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte808 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.