Vrije val-   eReader eBook

Anne Neijzen • eBook

€ 10,99

Direct downloaden

Bestellen

Vrije val is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na een ongeval worden Suzanne en Lize door hun ouders gedwongen vriendschap te sluiten. Deze wordt gaandeweg zo intens dat hij al het andere overheerst. Ook als volwassenen blijven de vrouwen gefascineerd elkaars grenzen opzoeken. Op een dag ontvangt Suzanne een brief, die alles verandert. Diezelfde avond boort een vliegtuig zich in de flats van de Bijlmer.
Kun je jezelf opnieuw uitvinden nadat alles wat je lief was voor je ogen in rook is opgegaan? Vrije val gaat over wie we zijn als schuld ons stuurloos maakt. Over een verstikkende vriendschap en het grootste verraad.

De pers over Zoutberg:

‘Een aanrader!’ Tzum

‘Indrukwekkend verhaal.’ Zin

‘Veelbelovend!’ Leidsch Dagblad

Dit boek in de pers

Het inzicht dat Neijzen geeft door ogenschijnlijk simpel maar zo doeltreffend de verschillende soorten schuld te classificeren, is heerlijk. Het maakt de zaken helder en doet je beseffen: oh ja, wacht even.  
BOOKS-BUBBLES.COM  


Details:

TitelVrije val
Auteur(s)Anne Neijzen
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046822777
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's202
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1329 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.