Waarom mussen nooit dood van het dak vallen-   eReader eBook

Friederike de Raat • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

Bestellen

Waarom mussen nooit dood van het dak vallen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In dit boekje wordt uitgelegd waar spreekwoorden en gezegden vandaan komen die de moderne mens niet meer thuis kan brengen. Omdat voorwerpen in ongebruik zijn geraakt of omdat het leven de afgelopen eeuwen ingrijpend veranderd is. Wie staat er nog wel eens letterlijk op scherp? Wie gebruikt er nog een hangijzer bij het koken? Wie dit boek uit heeft, weet dat de kool en de geit deel uitmaken van een Frans raadsel, dat het oog van de naald in Jeruzalem te vinden was en dat korte metten een typisch katholiek verschijnsel zijn.

  - De Volkskrant

Dit boek in de pers

Plezierige toon […] Geen spellingswijzer of grammaticaboek, ook geen boekje vol voorbeelden van lollige taalfouten, maar van alles een beetje. En dat is precies wat het werkje zo verteerbaar maakt. […] Hoe bereidt je een paard? past probleemloos tussen de Renkema en het Stijlboek  
De Volkskrant  


Details:

TitelWaarom mussen nooit dood van het dak vallen
Auteur(s)Friederike de Raat
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046820230
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's83
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1998 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.