Wij dansen niet-   eReader eBook

Ellen Heijmerikx • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

Bestellen

Wij dansen niet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Indrukwekkende roman over de vernietigende uitwerking van het geloof op een jong meisje De wereld van Janne verandert drastisch als haar ouders zich aansluiten bij een gemeenschap die hun het ware geluk voorspiegelt, als ze maar volgens bepaalde regels leven. Van de ene op de andere dag verruilt haar moeder haar strakke rokken voor vormloze jurken en verlaten allerlei aardse zaken het huis, ook het speelgoed van de kinderen. Met haar rijke fantasie probeert Janne zich zo goed mogelijk te houden aan de strenge regels. Als er een zusje wordt geboren en Jannes broer IJze zich gaat verzetten tegen de nieuwe afspraken thuis, blijkt de scheidslijn tussen betovering en waanzin flinterdun. Bevangen door schuld neemt Janne een besluit om zichzelf en haar zusje te redden. Wij dansen niet vertelt op beklemmende wijze hoe een gewoon Hollands gezin volledig in de ban raakt van een geloofsgemeenschap. De roman laat de complexiteit van de geloofswereld van volwassenen voor een jong meisje zien, dat voor alles een goede dochter voor haar ouders wil zijn.

  - De Volkskrant

Dit boek in de pers

Wij dansen niet is een waardig opvolger van haar debuut Blinde wereld.  
De Volkskrant  

Heijmerikx weet waarover ze schrijft. Dat maakt de inhoud van Wij dansen niet niet alleen authentiek, maar ook nog eens gedurfd en urgent.  
De Telegraaf  

Een prachtige roman  
Margriet  


Details:

TitelWij dansen niet
Auteur(s)Ellen Heijmerikx
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046810606
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte636 KB
KopieerrechtenKopiƫren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.