Zorgen voor het gezin-   eReader eBook

Kristina Sandberg • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

Bestellen

Zorgen voor het gezin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Stockholm, 1940. Tomas is gestopt met drinken na een intensieve behandeling maar Maj weet dat de dreiging van een terugval altijd aanwezig is. Daarnaast overschaduwt de oorlog het dagelijks leven. Tomas wordt opgeroepen voor militaire dienst en Maj blijft alleen achter met haar kind. Ze blijkt opnieuw zwanger te zijn en tot overmaat van ramp overlijdt haar moeder, zonder haar kleinkind Anita ooit gezien te hebben. Om niet in te storten besluit Maj niet meer toe te geven aan haar gevoelens. Ze huilt niet op de begrafenis en zal koste wat het kost sterk zijn.

Dit tweede deel van de Maj-trilogie is een grootse vertelling over de sociaal hogerop geraakte Maj. Een bijna hypnotiserende vertelling over de veranderende rol van de vrouw in de twintigste eeuw.

  - NRC HANDELSBLAD

Dit boek in de pers

Zonder plot schrijven, en toch meeslepend. Dagelijkse beslommeringen in detail evoceren, boeiend en levendig. Dat is het geheim van de Zweedse schrijfster Kristina Sandberg  
NRC HANDELSBLAD  


Details:

TitelZorgen voor het gezin
Auteur(s)Kristina Sandberg
UitgeverijNieuw Amsterdam
ISBN9789046820889
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's534
Verschijningsdatum
FormaatePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1965 KB
KopieerrechtenKopiƫren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMaj
Seriedeel2
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.