Nieuws - Bericht

Uniek boek Will Smith en Mark Manson verschijnt bij Nieuw Amsterdam

Uniek boek Will Smith en Mark Manson verschijnt bij Nieuw Amsterdam

In de VS wordt het ‘the biggest publishing event’ van het jaar genoemd: maar liefst 100 miljoen volgers wachten in spanning op WILL van Will Smith. Voor het eerst vertelt superster Smith zijn levensverhaal en deelt hij zijn levenslessen met het grote publiek.

Het boek wordt geschreven door Mark Manson (bestsellerauteur van The Subtle Art of not Giving a F*ck). In Nederland verschijnt WILL op 3 december 2019, tegelijk met de Engelse editie, bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam. 

Het boekproposal van WILL is wereldwijd met veel belangstelling en enthousiasme ontvangen. De samenwerking tussen de wereldberoemde acteur en de bestsellerauteur belooft sensationeel te worden: een unieke combinatie van een biografie en een zelfhulpboek.

Mark Manson onthult in WILL het verhaal achter het succes van Will Smith. Hoe zijn roerige jeugd aan de basis stond van zijn gedrevenheid om een van de grootste sterren op aarde te worden. Maar ook hoe dit de relatie met zijn dierbaren bijna verwoestte. WILL is het verhaal van een man die zichzelf overwon en je wil laten zien hoe ook jij de regie over je eigen leven kunt nemen.